Підсумки АТО за 28 листопада

29 ноября 2014 г. в 07:35

Авдіївку не припиняють обстрілювати терористи. За минулу добу бойовики обстрілювали позиції сил АТО 47 разів. Бойовики найактивніше ввозять техніку через Ізварино. Наші війська знищили російський безпілотник та одну бойову машину.


На вулицях Авдіївки можна зустріти лише поодиноких шукачів води з порожніми пляшками. Місто, що за кілька кілометрів від Донецького аеропорту, поступово перетворюється на привід. Сірі будинки з розбитими вікнами та спорожнілими квартирами подекуди наскрізь всіяні дірками у стінах. Місто не припиняють обстрілювати. Вибухи поблизу чути постійно.

Начебто вже звикли, та від постійної напруги вже дуже втомилися, – скаржаться місцеві. І з гуманітарною ситуацією у місті все гірше.

Обстріляли бойовики і інші населені пункти Донбасу. У селищі Станиця Луганська поранені четверо мирних жителів. Поблизу Нікішиного бойовики тричі штурмували укріплені позиції сил АТО. Військові відповіли артилерією, після чого терористи з поля бою втекли. Росія ж продовжує допомагати бойовикам технікою та живою силою.

За останні 3 доби бойовики найактивніше ввозили техніку та російських військових через пропускний пункт Ізварино.

Минулої ночі українські військові помітили 2 ворожі безпілотники над селищами Щастя та Трьохізбенка. Польоти  зафіксували підрозділи повітряної оборони у селищах. В результаті – наші війська збили російського літака та знищили одну бойову машину ворога.

 

По материалам:  Телеканал новин "24"

EXMO affiliate program