Подружжя з Севастополя зняло про себе порнофільм. І не де-небудь, а у музеї під відкритим небом

3 ноября 2011 г. в 18:20

Це сталося у національному заповіднику Херсонес. Його працівники обурені, разом із ними і віряни (бо на Херсонесі діє кафедральний собор).

 prost3.jpg

Самі собі режисери, сценаристи і одночасно порноактори – у Севастополі подружжя зняло себе на відео у національному заповіднику Херсонес. Чоловік з дружиною прийшли сюди як відвідувачі, усе знімали на аматорську камеру.

Відео знімалося не для себе, а для продажу. «Полуничку» подружжя розмістило на іноземному сайті, за що нібито отримало 2 тисячі доларів. Комусь із глядачів це не сподобалося, про відео було повідомлено в міліцію. Правоохоронці вже порушили кримінальну справу. Імена акторів цього фільму прокуратура не називає в інтересах слідства. Працівники Національного заповідника не вірили, що хтось зняв у них порнофільм, поки не побачили усе на власні очі.

Свідки мали одразу повідомити охорону заповідника – каже його директор.  А відвідувачі Херсонесу взагалі шоковані, як можна було зважитися на подібне на по суті святій землі. Адже саме тут, у Херсонесі, колись було чотириста церков, а зараз діє головний храм міста.

Щоб подібне більше не повторилося, директор заповідника пообіцяв посилити охорону і встановити відеокамери.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Подружжя з Севастополя зняло про себе порнофільм. І не де-небудь, а у музеї під відкритим небом

EXMO affiliate program