Подвійне вбивство в Полтаві: мати й син постраждали через ревнощі вітчима

4 августа 2011 г. в 15:50

У місті Полтава по вулиці Осипенка вже декілька діб в повітрі відчувався різкий неприємний запах. Місцеві мешканці цікавилися його походженням, проте і подумати не могли звідки насправді він доноситься.

mol.jpg

 

На п’ятий день ситуацію прояснили полтавські правоохоронці, які виявили в одному із дворів два трупи.  Винуватця страшного злочину затримали в той же день.

50-річні Марія та Віктор (імена змінено, - від авт.) проживали разом п’ять років. Разом з ними мешкали і двоє синів Марії – 28-річний Іван (працював двірником в одному з ЖЕДів міста) та 20-річний Максим (студент полтавського вишу). Родина мала середній достаток. Із сусідами на вулиці майже не спілкувалися. Вели дещо відлюдькуватий спосіб життя.

Напередодні трагедії родина з’їздила відпочити до узбережжя Азовського моря. В цей час саме там проходив університетську практику Максим. Провідавши хлопця та відпочивши, батьки повернулися додому. В один із вечорів між подружжям «пробігла чорна кішка» – Віктор звинуватив дружину у невірності. Розлютившись, чоловік вхопив молоток та наніс ним численні удари по голові Марії. Жінка впала на диван.

Криваву розправу вітчима над матір’ю бачив Іван. Син намагався захистити жінку, проте отримав від вітчима фатальний удар обухом сокири по голові. Маті і син, за висновками судових медиків, померли від отриманих ушкоджень.

За словами виконуючого обов’язки начальника карного розшуку Київського райвідділу міліції міста Полтава Василя Колотай, на початку розкриття даного злочину висувалося декілька версій, зокрема: вбивцею може бути або член родини або хтось із знайомих. «Підозра впала на чоловіка, який близько п’яти діб не з’являвся вдома, – повідомив Василь Колотай. – На його розшук були спрямовані максимальні сили і засоби Київського відділу міліції, працівників Полтавського міського управління та карного розшуку Управління МВС Полтавщини».

Через п’ять годин головного підозрюваного – Віктора оперативники затримали у будинку його матері, де він переховувався від правоохоронців. Як пояснив сам чоловік, причиною такої агресивної поведінки, що призвела до вбивства, було почуття ревнощів до дружини. Щодо Івана, який невчасно потрапив «під гарячу руку» вітчима, Віктор сказав, що він від обох втомився.

Наразі Віктор затриманий та знаходиться під вартою в ізоляторі тимчасового тримання. Свою вину чоловік визнав повністю. Порушено кримінальну справу за частиною 2 статті 115 Кримінального кодексу України «Вбивство двох або більше осіб». За таке діяння чоловік може бути покараний на строк від десяти до п’ятнадцяти років позбавлення волі або довічно ув’язнено.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Подвійне вбивство в Полтаві: мати й син постраждали через ревнощі вітчима

 

 

EXMO affiliate program