Пограбування ломбарду в Києві та вбивство охоронця скоїли іноземці, - поліція (відео)

13 августа 2018 г. в 16:06

Зловмисниками, які напередодні пограбували ломбард в Шевченківському районі Києва на вул. Щербаківського і застрелили його охоронця, найімовірніше, є іноземцями. Про це заявив в. о. начальника столичної поліції Віктор Нечитайло, передає прес-служба відомства.

За його словами, між собою нападники спілкувалися іноземною мовою, а до охоронця й продавця зверталися російською.

"Проаналізувавши всю зібрану інформацію, можемо говорити про те, що розбійники чітко спланували розбій на магазин: вони обрали зручний час, коли у місті не буде пробок, прорахували шляхи відходу і місце відстою машини. Навіть той факт, що спалили автомобіль, який використовували під час нападу, говорить про те, що вони намагалися знищити речові докази: саме в салоні виявили зброю, яку вони, ймовірно, застосували під час розбою", - заявили в поліції.

Правоохоронці зазначають, що на пограбування у зловмисників пішло кілька хвилин, а попередня сума завданого збитку склала близько 5 млн гривень.

На розшук нападників орієнтовано весь особовий склад поліції Києва, крім того правоохоронці закликали повідомляти деталі події всіх, хто ними володіє.

Канал 112

EXMO affiliate program