Попов буде «саджати» за грати власників незаконних МАФів

8 ноября 2011 г. в 19:08

Голова Київської адміністрації Олександр Попов виступає за притягнення до кримінальної відповідальності підприємців, які незаконно встановлюють ларьки у місті.

 Про це він сказав, відповідаючи на питання, коли нарешті очистять від кіосків виходи з метро «Святошино», «Нивки», «Академмістечко».
«За це треба карати. Якщо незаконно (встановлені) – то ще й у декілька разів. На мою думку, це повинна бути кримінальна відповідальність. Бо ми кожного разу, коли демонтуємо ларьок, витрачаємо бюджетні кошти», - сказав чиновник.


Він додав, що вже звернувся до прокуратури Києва, щоб притягати до кримінальної відповідальності власників незаконно встановлених ларьків.
«Я переконаний, що як тільки один чи два таких горе-бізнесменів потраплять за грати, я думаю, зовсім інша ситуація буде. Нам треба цей крок зробити, бо сьогодні в нас є адміністративні штрафи, але для бізнеса вони по кишені, тому ларьки і з’являються кожного разу», - сказав Попов.
Що стосується кіосків біля виходів з метро «Святошино», «Нивки», «Академмістечко», голова КМДА пообіцяв прибрати їх за 10 днів.

 

по материалам: Комментарии

EXMO affiliate program