Рецидивіст забив дівчину молотком, а мертве тіло розчленував і розкидав по полю

6 апреля 2011 г. в 09:19

Після сварки молодик у ванній кімнаті вдарив ножем свою дівчину, після чого поклав її у ванну, де завдав молотком три удари по голові.

 

У Республіці Комі, що в Росії, зловмисник жорстоко вбив 26-річну дівчину. Свою жертву нелюд різав ножем, бив молотком, а потім вивіз бездиханне тіло на трасу, де розчленував.

Як встановило слідство, що в ніч на 19 липня 2010 Юрій Горчаков у стані алкогольного сп'яніння у своїй квартирі по вулиці Морозова міста Сиктиквара на ґрунті особистих неприязних відносин у ванній кімнаті вдарив ножем свою 26-річну знайому, після чого поклав її у ванну, де тричі вдарив молотком по голові.

Від отриманих ран дівчина померла на місці.

Бажаючи приховати сліди злочину, зловмисник вивіз тіло на трасу, де розчленував за допомогою ножа і сокири, а частини розкидав по полю. За даними слідства, Горчаков раніше судимий за грабіж, і був умовно-достроково звільнений.

Вироком суду Горчакову з урахуванням невідбутого покарання за попередній злочин призначено покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з відбуванням у колонії суворого режиму.
 

Источник: cripo.com.ua 

 

Рецидивіст забив дівчину молотком, а мертве тіло розчленував і розкидав по полю 

EXMO affiliate program