Резонансна крадіжка у Херсоні. Злочинець викрав з ювелірного магазину коштовності на 340 тисяч грн.

31 октября 2011 г. в 09:50

Крадія із мішком золота затримали вже за 5 годин після злочину. Фраєра, як співається у відомій пісні, підвела власна жадібність.

 vor2.jpg
Працівники магазину виявили вранці у приміщенні розбиту шибку та розрізаний автогеном сейф, де зберігались коштовності. Зі скрині зникли прикраси на 340 тисяч гривень. Все вказувало на те, що працював професіонал. Однак оглянувши приміщення, слідчі встановили , що мають справу лише... зі спробою імітації злочину.

Ретельний огляд споруди показав, що шибка у вікні була розбита із приміщення на вулицю, а не навпаки. Це означало, що зловмисник уже був усередині, коли магазин закрили, тобто міг цілком бути співробітником самої скарбниці. Злочин вдалося розкрити вже за 5 годин.

У злочині зізнався майстер-ювелір. Чоловік повернув магазину усі поцуплені коштовності, їхній перелік сягнув понад 200 найменувань. За його словами, він готувався до злочин заздалегідь і тому заради цього придбав навіть електрозварювальний пристрій. До криміналу ювеліра підштовхнула банальна людська жадібність.

Свої золоті руки ювелір тепер обміняє на сталеві ґрати. За крадіжку, скоєну в особливо великих розмірах, чоловік загримить до колонії на 12 років.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Резонансна крадіжка у Херсоні. Злочинець викрав з ювелірного магазину коштовності на 340 тисяч грн.

EXMO affiliate program