Родинна трагедія на Дніпропетровщині. Батько дізнався, що із сімейної схованки пропало 5 тисяч доларів і запідозрив у крадіжці сина

9 июля 2012 г. в 15:34

Під час з’ясування стосунків обидва чоловіки схопилися за ножі. Живим у бійці залишився тільки один.

Свідками конфлікту стали жінки, які сиділи на лаві біля під’їзду. Спершу у квартирі сусідів вони чули крики на допомогу, після чого побачили моторошну сцену. Із дверей вийшов закривавлений чоловік і заявив – він щойно вбив людину.


У помешканні правоохоронці натрапили на пошматоване тіло господаря. За висновком експертів, людина померла від удару ножем у серце. Затриманому чоловіку 21. За його словами, загиблий був його батьком і звинуватив у крадіжці родинних грошей Син вгамував родича лише за допомогою ножа.


Сьогодні у родині жалоба. У написах на вінках родичі прощаються з чоловіком, от тільки слів від сина там немає. Як з’ясувалось, батько таки був


правий і гультяй-нащадок справді крав у родині гроші. Натомість дружина загиблого виправдовує сина, мовляв, той не мав іншого виходу. Та попри переконання, одного чоловіка вона втратила назавжди, іншого – на 15 років.

EXMO affiliate program