Російська православна церква хоче створити "благопристойні" нічні клуби

24 апреля 2011 г. в 10:00

Російська православна церква запропонувала організувати нічні заклади для молодих людей, яким цікаво вночі "читати, говорити, випити чаю"


Російська православна церква виступає за появу більшої кількості благопристойних нічних закладів: там не будуть панувати розпуста, пияцтво і наркоманія.

"Це концепція клубу для людей, яким цікаво читати, говорити, думати, спілкуватися", - розповів глава синодального Відділу із зв'язків Церкви і суспільства, протоієрей Всеволод Чаплін.

"Насправді нічний клуб - це не обов'язково місце, де царюють розпуста, пияцтво і наркоманія", - зазначив священик.

Свою ідею він пояснив тим, що багато молодих людей вночі не сплять, і "треба на них орієнтувати якісь місця в місті, де можна було б в цей же час – о другій, третій, четвертій, п'ятій ночі - мати можливість для серйозного спілкування, читання, неспішної розмови, для того, щоб випити чаю".

На думку отця Всеволода, в таких закладах можна було б обмежити торгівлю алкоголем, зокрема, виключити міцні спиртні напої.

"Повірте мені, в такі місця люди ходять і будуть ходити. Тому, коли кажуть, що будь-який нічний клуб - це обов'язково або бордель, або наркопритон, або місце для збіговиська алкоголіків, це помилковий погляд", - вважає представник Російської церкви.

 

Источник: clipnews.info

 

Російська православна церква хоче створити "благопристойні" нічні клуби

EXMO affiliate program