СБУ розшукала блогерку з РФ, яка приїхала відзначати Новий рік до Карпат (відео)

1 января 2024 г. в 18:10

Співробітники Служби безпеки України провели бесіду з блогершею і співачкою Аліною Масловою, яка проживає в Москві, яка приїхала з родиною відпочивати в українські Карпати.

Про це пише suspilne з посиланням на свої джерела.

Повідомляється, що під час спілкування з представниками СБУ дівчина заявила, що не підтримує російську військову агресію проти України, а також вибачилася перед українцями.

"Зараз правоохоронці видворяють її з України, тож Новий рік уже святкуватиме в Росії", — повідомило журналістам джерело.

На відео, опублікованому в соціальних мережах, Маслова сказала, що не розбирається в політичних питаннях, проте знає, що Росія почала війну проти України. Вона зазначила, що на початку повномасштабного вторгнення "виступала за Україну" у своєму Telegram-каналі, проте пізніше перестала порушувати цю тему через хейт.

"Якщо чесно, я взагалі не дивлюся новини", - стверджує блогерка.

Співробітники СБУ провели бесіду з Аліною Масловою

Аліна Маслова приїхала в Карпати: що відомо

Російська співачка і блогерка Аліна Маслова, яка мешкає в Москві, повідомила, що разом із сім'єю приїхала відзначати Новий рік в українські Карпати, на курорт Драгобрат. Дівчина заявила, що любить і Україну, і Росію, а сама родом із Молдови.

"Через політичні дії я не хочу розділяти цю любов, мені щиро шкода постраждалих, я допомагала біженцям на початку всієї цієї історії, але ніколи не ставала на чийсь бік. Я людина миру", — написала Маслова у своїх соцмережах.

Аліна Маслова повідомила, що приїхала до Драгобрату

EXMO affiliate program