Службові авто Генпрокуратури обслуговували весілля сина Луценка (відео)

22 сентября 2017 г. в 13:41

Службові автомобілі Генеральної прокуратури України обслуговували святкування весілля старшого сина генерального прокурора Юрія Луценка, йдеться у розслідуванні програми «Схеми», зйомки якого закінчились нападом на журналістів з боку співробітників Управління держохорони.

Захід охороняли співробітники УДО та снайпери. А поблизу місця святкування були зафіксовані автомобілі ГПУ, які перекрили дві з чотирьох смуг дороги.

Також журналісти зафіксували, що службове авто Генеральної прокуратури відвозить візажиста нареченої. Пізніше службове авто використали для транспортування подарунків молодят.

«Присутність автомобілів ГПУ у місцях тимчасового перебування генпрокурора України жодним чином не свідчить про їх використання у приватних цілях, а обумовлюється необхідністю забезпечення державної охорони генпрокурора та членів його сім’ї», – заявили пізніше у Генпрокуратурі.

Журналісти також зафіксували на святі президента Петра Порошенка із дружиною, прем’єр-міністра Володимира Гройсмана також з дружиною, міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, першого віце-прем’єра Степана Кубіва, колишнього прем’єра Арсенія Яценюка, міського голову Києва Віталія Кличка, віце-спікера парламенту Ірину Геращенко, міністра інформполітики Юрія Стеця, міністра юстиції Павла Петренка.

Співробітники УДО не підпускали журналістів і в той же час не пред'являли жодних документів. Зйомки цього матеріалу закінчились силовим нападом на журналіста та оператора «Схем» співробітниками Управління державної охорони.

radiosvoboda.org

EXMO affiliate program