Співробітницю КРУ на Дніпропетровщині за хабар у $ 15 тис. посадили на 3 роки

5 ноября 2011 г. в 08:19

Працівники Управління державної служби по боротьбі з економічними злочинами ГУМВС України в Дніпропетровській області викрили у хабарництві головного контролера-ревізора контрольно-ревізійного управління в області.

 Вона була затримана на «гарячому» під час отримання хабара в сумі 15 тисяч доларів США від засновника одного з товариств регіону. Кошти держслужбовець вимагала за невідображення в акті зустрічної перевірки виявлених порушень діяльності товариства.


15 лютого минулого року прокуратурою Індустріального району міста Дніпропетровська стосовно держслужбовця було порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч.2 ст. 368 (одержання хабара) КК України.


У лютому того ж року Індустріальним районним судом міста Дніпропетровська хабарниці був обраний запобіжний захід у вигляді утримання під вартою.


У вересні 2010 року рішенням Апеляційного суду Дніпропетровської області вказану громадянку було визнано винною у скоєнні злочину та призначено покарання у вигляді позбавлення волі на строк у 3 роки із конфіскацією усього особистого майна.


У 2011 році Верховний Суд України, розглянувши касаційну скаргу прокуратури Дніпропетровської області, залишив рішення Апеляційного суду Дніпропетровської області без змін.


по материалам: mvs.gov.ua

EXMO affiliate program