Стрілянина на автозаправці

25 апреля 2014 г. в 05:04

Зведення рахунків. Саме так пояснює міліція інцидент, який  трапився на одній з автозаправних станцій в Тячівському селі Нижня Апша. В результаті сутички загинув 42-річний житель села. Йому прострелили шию. Особи винні в убивстві встановлені. Зараз їх шукає міліція.


Давня ворожнеча між потерпілим та групою молодиків з  румунської Нижньої Апші неодноразово призводила до сутичок та бійки. Під час чергового конфлікту в хід, крім палиць та металевих прутів, пішла і вогнепальна зброя. Як пояснили в міліції, тієї ночі учасники інциденту декілька разів пересікалися. Конфлікт між ними зав’язався на АЗС сусіднього Солотвина. Продовжили його вже на в’їзді в Апшу. Автомобіль, де знаходився потерпілий, вирішили заправити. Тут на них і напали хлопці з двох іномарок. Спочатку стосунки з’ясовували кулаками і палицями, а для вагомішої аргументації один з нападників застосував пістолет. На місці пригоди слідчо-оперативна група опитала свідків та працівників АЗС. Міліціонери знайшла тільки одну гільзу. Її і відправили на експертизу.


Коло винних  міліції вдалося встановити. Це юнаки 18-24 років. Зараз їх розшукують. Убивці інкримінують статтю за умисне вбивство та від 7-ми до 15-ти років в’язниці. Інші проходять за  статтею хуліганство. Слідство триває. Полегшити все могли камери відеоспостереження, яких на АЗС нема. Це при тому, що місяцем раніше її пограбували.



По материалам: 7dniv

EXMO affiliate program