Стрілянина на Луганщині. У Стаханові четверо озброєних бандитів напали на житловий будинок

15 сентября 2011 г. в 08:50

Господарів та дітей жорстоко побили, а в хазяйку на додачу ще й вистрілили. Злочинну групу очолював судимий раніше за вбивство кримінальник.


Напад на родину став для 100-тисячного Стаханова справжнім резонансом. Четверо грабіжників ввірвалися уночі до будинку, де мешкала небагата родина, та влаштували погром. Господарів та їхніх дорослих дітей жорстоко побили, а в хазяйку вистрілили з пістолета.


Здобиччю нальотчиків стало лише півтори тисячі гривень та мобільний телефон. Жінка потрапила до лікарні, життя їй врятували лише лікарі. Половину банди головорізів затримали протягом кількох днів.


Як пояснив один із затриманих, на злочин його та ще двох знайомих підбурив один із товаришів. За словами того, родина буцімто мала чималі статки. Однак зараз затриманий не виключає – приятель просто хотів звести давні рахунки.


Нині у розшуку перебувають ще двоє учасників розбійного нападу.

 

Фото одного з розшукуваних.

31.jpg

Ініціатор злочину – Асєєв Олександр Віталійович. Чоловіку 27 років, він судимий раніше за вбивство . Про його місце перебування прохання повідомити за номером 102. Анонімність гарантується.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

Стрілянина на Луганщині. У Стаханові четверо озброєних бандитів напали на житловий будинок

EXMO affiliate program