Стрілянина у Миколаєві. До місцевої сауни зайшов напівоголений закривавлений чоловік з карабіном

23 июня 2011 г. в 11:34

Однак Рембо зовсім не збирався митися. Замість того, щоб прийняти ванну, той вчинив у приміщенні стрілянину.

7.jpgУсі подвиги бойовика записала камера спостереження.

Охоронець Іван був на чергуванні, коли побачив дивного незнайомця. Серед ночі той перестрибнув через паркан і попрямував до сауни. Чоловік був нетверезий, напівроздягнутий і стікав кров’ю. Та найголовніше – він тримав у руках зброю. Рембо попросив охоронця дозволу подзвонити. Відмовляти бойовику Іван не став.

Іван завів Рембо на прохідну і дав тому телефон. Охоронець спробував розговорити бойовика і цим врятував собі життя. Рембо вистрелив у місце, де Іван мав би сидіти.

Охоронець викликав правоохоронців і ті затримали стрілка. Нетверезий Рембо не чинив опору, бо якраз мостився спати у своєму автомобілі. Зброя чоловіка виявилась мисливським карабіном. П’яний красень як міг розповів, що з ним сталося.

За словами Рембо, він керував авто у нетверезому стані, після чого здійснив ДТП і втік з місця пригоди. Уникаючи спілкування з правоохоронцями, він вирушив до найближчої СТО. Припаркувавши автомобіль біля зачинених воріт станції, чоловік  прихопив з собою мисливську рушницю та переліз через паркан. Однак уночі, звісно, там ніхто не працював, тож Рембо вирушив просто до перших відкритих дверей. На його біду чи, може, щастя це було приміщення сауни.

Дріб, який вилетів з рушниці, вкрай пошкодив робоче місце охоронця. Протверезівши, затриманий вибачився за свій вчинок і зізнався, що постріл він скоїв випадково. Його дії правоохоронці кваліфікували як хуліганство із застосуванням вогнепальної зброї. Сауни та інших радостей життя Рембо може не побачити наступні 7 років.
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Стрілянина у Миколаєві. До місцевої сауни зайшов напівоголений закривавлений чоловік з карабіном

EXMO affiliate program