Танцівниці, а за сумісництвом повії

26 мая 2011 г. в 16:39

У Трускавці і Тернополі поклали край діяльності підпільних борделей.

 

В одному дівчата заманювали гостей танцями, а в іншому платню брали лише у валюті. На які ще хитрощі ідуть сучасні сутенери, аби нажитися на клієнтах – дивіться далі.

У курортному Трускавці бордель маскувався у нічному розважальному клубі. Коронним номером для відвідувачів був стриптиз. Красуню, яка тішила око, клієнт міг після танцю запросити до готелю. Година з дівчиною коштувала 500 гривень.

Христина Монастирська, оперуповноважена міліції:

Крім стриптизу дівчата надавали платні сексуальні послуги. Організували надання таких послуг адміністратор, а також бармен, які водночас були сутенерами. Половину зароблених грошей дівчата віддавали бармену та адміністратору.

Іншу схему розпусти викрили правоохоронці Тернополя. Там затримали сутенерку, яка вербувала дівчат до Італії. Жінка тривалий час сама заробляла закордоном путаною , однак через вік повернулась додому. Досвід повії на батьківщини дався взнаки і вона почала переправляти дівчат у закордонні притони. За одну українку сутенерці платили тисячу доларів.

Григорій Кондратюк, начальник відділу боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми:

Перебуваючи на заробітках за кордоном в Італії, де займалася проституцією, пристала на пропозицію на пропозицію одного з власників нічного клубу, який запропонував їй підшукувати на території України малозабезпечених молодих громадянок України.

За обома фактами сутенерства та звідництва порушено кримінальні справи. Правоохоронці передбачають, що у наступні три місяці таких випадків буде зафіксовано у декілька разів більше. Адже починається курортний сезон і красуні навряд чи випустять можливість легкого заробітку.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Танцівниці, а за сумісництвом повії

 

EXMO affiliate program