Тимошенко може вийти на волю вже сьогодні

27 сентября 2011 г. в 16:18

Захист Юлії Тимошенко вважає, що її мають випустити вже сьогодні, оскільки ніяких підстав стверджувати про склад злочину у справі екс-прем'єра - немає.

10.jpg
Захист екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко вважає, що рішення про її звільнення з-під варти буде прийнято протягом найближчих годин, аявив адвокат Тимошенко Юрій Сухов.

"За ці два тижні перерви в судовому засіданні не тільки захисники, але і міжнародна громадськість зрозуміли, що ніяких підстав стверджувати про склад злочину у справі екс-прем'єра - немає. Тому справа повинна бути закрита, і Тимошенко повинна бути сьогодні звільнена з-під варти", - сказав він.

У свою чергу інший захисник екс-прем'єра Сергій Власенко вважає, що звільнення Тимошенко залежить від рішення президента Віктора Януковича.

"Ми розуміємо, що ця справа повністю залежить від його волі. Яке рішення він прийняв, ми дізнаємося через години дві", - підкреслив Власенко.

Нагадаємо, у вівторок, 27 вересня, після двотижневої перерви відновиться судове слухання справи Тимошенко.

О 15:00 розпочалося судове засідання, якому перед будівлею Печерського суду передувала бійка між соратниками Тимошенко, міліцією і журналістами.

Співробітники "Беркута" повністю перегородили прохід у внутрішній дворик і не давали можливість народним депутатам від БЮТ пройти на засідання суду.


Як відомо, її звинувачують у перевищенні влади під час підписання газових контрактів з Росією в 2009 році. Тимошенко знаходиться під арештом з 5 серпня.

 

Источник: tsn.ua

 

Тимошенко може вийти на волю вже сьогодні

EXMO affiliate program