Цими вихідними перші особи держави та бізнесмени залишилися без найкращих тілоохоронців

17 мая 2011 г. в 10:38

На спеціальному турнірі в Донецьку захисники VIP-персон з’ясовували – хто з них найкращий  захисник.

 

Умови змагань максимально наблизили  до робочої обстановки. Впоралися не всі – тілоохоронці гинули від рук терористів, а VIP-персон ранили.


Постріл із натовпу – і першу особу держави поранено в ногу.


Організатори змагань доклали всіх зусиль, аби ситуації нагадували екстремальну обстановку, зокрема – вивели на дорогу так званих терористів і встановили перешкоди у людський зріст. Тілоохоронцям треба на швидкість пробігти 200 метрів ( і це з пораненим на плечах). На радість учасників змагань, статистами були невисокі, худорляві чоловіки.


Поки охоронці біжать, VIP-персона стікає бутафорною кров’ю.


Відпочити тілоохоронцям нІколи – під час прогулянки на поважну особу нападають із ножем і пістолетом. Терористи хоч і не справжні, але охоронці їх не жаліють.


Однак  «битися» у роботі тілоохоронця  не головне. Від пересічних бійців професіонали різняться аналітичними здібностями.


Колишній тілоохоронець двох колишніх президентів – Леоніда Кучми та Віктора Ющенка – зізнається: часто доводиться вчитися додатково, не бійці, а мистецтву та  історії – щоб не осоромитися і принагідно підтримати розмову з тим, кого охороняєш.


Тілохоронці змагатимуться між собою протягом трьох днів і лише потім почнуть рахувати кількість набраних балів. Головний суддя змагань каже – своє життя він довірив би не всім учасникам, деяким потрібно підучитися.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

 

Цими вихідними перші особи держави та бізнесмени залишилися без найкращих тілоохоронців

EXMO affiliate program