У Черкасах колишній зек вирішив помститися і замінував обласне управління міліції

23 мая 2011 г. в 19:11

Дзвінок, який прийняли оператори 102, здивував усе управління міліції. Анонім повідомив, що заклав у приміщенні вибухівку. Евакуйовувати персонал та переривати роботу правоохоронці не стали, розуміючи, що хтось невдало пожартував.

 

Леонід Бойко, перший заступник начальника міліції Черкащини:

Дві години проводили огляд всіх приміщень, однак ніяких вибухових пристроїв не було виявлено в приміщенні УМВС.

Поки фахівці шукали бомбу, по жартівника виїхав наряд міліції. Експерти визначили, що дзвінок надійшов із міського таксофону. Поблизу телефону патруль помітив молодика, який з цікавістю стежив за їхніми діями. Коли той спробував зникнути, хлопця зупинили та забрали до відділку.

Дмитро Крамаренко, співробітник батальйону патрульної служби:

В цей час в наше полу зору потрапив чоловік, який, помітивши патрульний автомобіль, почав себе підозріло поводити. Його було доставлено до РВ, де в спілкуванні з ним він зізнався в скоєному.

Як з’ясувалось, хлопець був у стані сп’яніння. За його словами, ніякої вибухівки він насправді не закладав. Мовляв, просто хотів пожартувати.

Злочинець:

Я был в нетрезвом состоянии, поэтому подробно, чётко я не могу сказать. Покупал пиво, подошёл к таксофону вот так вот в принципе перезвонил. А как оно всё происходило, я не помню, т.к. пребывал в нетрезвом состоянии.

Жартівник виявився раніше судимим за грабіж. Коли міліція перевірила, чим він займався після звільнення, з’ясувалось, що дзвінок про замінування був чи не найлегшим вчиненим злочином.

Леонід Бойко, перший заступник начальника міліції Черкащини:

При огляді його домоволодіння було вилучено ряд речових доказів, які указують на причетність даної особи до інших злочинів, які були скоєні раніше на території нашої області.

Хлопець хотів помститися міліції за згаєні в тюрмі роки, натомість дурним вчинком заробив собі нове тюремне покарання. Народна мудрість здавна застерігає від таких вчинків – не будіть лихо, доки воно тихе.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

У Черкасах колишній зек вирішив помститися і замінував обласне управління міліції

 

EXMO affiliate program