У Чернігівській обл. живе подружжя, яке всім довело – любов може бути навіть коли ЇЙ 64, а ЙОМУ - 26

22 сентября 2011 г. в 18:50

Попри  різницю у віці люди вже 5 років разом і кажуть – вони ще ні разу не сварилися.

16.jpg

 

У цієї пари не було романтичних побачень, Валентина говорить  – їх звела доля і горе. Андрій глухонімий – він з дитинства нічого не чує і не розмовляє. Батьки  у нього  непутящі, тож хлопець побирався по людях і крав. Якось зайшов до хати Валентини,  поцупив зі стола буханку хліба, але втекти з нею не зміг – на порозі з’явилася хазяйка.


Зараз жінка для Андрія – одночасно і за матір, і за дружину. Вона навчила безграмотного хлопця і читати, і писати.


Незважаючи  на проблеми зі слухом і мовленням (Андрій читає тільки по губах і не вимовляє всіх звуків), у нього  золоті руки – він чудово розбирається в техніці, сам порається по господарству,  повністю вибрав город.


Люди завжди разом – вдвох ходять і по селу, і за село на рибалку. Кажуть – їм немає чого соромитися свого кохання.


Своїх дітей у подружжя немає, а от у Валентини від останнього шлюбу є дочка – вона на три роки старша за Андрія ні з ним, ні з матір’ю зараз не спілкується, принципово – через цей шлюб.


Окрім Андрія, рідних у Валентин більше немає, колишній чоловік помер, тож тепер, каже жінка, їй хоча б є для кого жити. Зараз подружжя живе в цивільному шлюбі, але в Андрія грандіозні плани – він мріє заробити грошей і купити обом золоті обручки.


38 років різниці у віці – це не завада коханню – говорить подружжя. Люди планують не тільки обручки - нашу знімальну групу вони запросили до себе на вінчання. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

 

У Чернігівській обл. живе подружжя, яке всім довело – любов може бути навіть коли ЇЙ 64, а ЙОМУ - 26

EXMO affiliate program