У Дніпропетровську перекинулась вантажівка з соляною кислотою- постраждав 14-річний хлопець

6 июля 2011 г. в 15:12

Надзвичайна подія у Дніпропетровську.

14a.jpg

Вантажівка перевозила майже десяток ємкостей із соляною кислотою. Вага кожної сягає тонни. За словами свідків, водій ваговоза при повороті перевищив швидкість, внаслідок чого з машини почали падати чани з кислотою. Один з них впав на 14-річного хлопця, який їхав на мопеді.

Віталій, бачив інцидент:

По звуку поднял глаза и увидел, как падают ёмкости и как улетает мопед в сторону с человеком. Входил в поворот с довольно большой скоростью и груз был плохо закреплён. Наверное, так.

Натомість водій ваговоза висунув власну версію подій. Андрій переконує, що був змушений різко завернути, бо йому назустріч їхав скутер. Проте уникнувши зіткнення, вантажівка почала губити на дорозі ємкості з їдючою речовиною.

Андрій, водій вантажівки:

Скутер ехал прямо по центру, прямо в левую часть мне, вот сюда. Но во избежание столкновения я резко дал машину вправо. Он выскочил на обочину, я в зеркало увидел, что он перекинулся через скутер.

Внаслідок інциденту з машини випала половина вантажу. На асфальт та ґрунт потрапило півтори тонни кислоти. Концентрований розчин еменесники  ліквідували за кілька годин. За словами рятувальників, небезпеці людям той більше не завдасть.

Віктор Бутківський, начальник ГУМНС Дніпропетровщини:

Водитель принял решение резко повернуть вправо, в результате чего опрокинулось 4 ёмкости. Из них было пробито 3 и произошло подтекание.

Постраждалий підліток перебуває в лікарні. Його стан лікарі оцінюють як критичний. Правоохоронці та рятувальники радять усім батькам добре подумати, перш ніж купляти своїй дитині моторолер. Зважте, чим це може закінчитися.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Дніпропетровську перекинулась вантажівка з соляною кислотою  - постраждав 14-річний хлопець

 

EXMO affiliate program