У Флориді підліток убив батьків, щоб влаштувати вечірку на 60 гостей

20 июля 2011 г. в 15:45

Поліція США заарештувала 17-річного жителя міста Порт-Сент-Люсі, якого підозрюють у подвійному вбивстві власних батьків. Жорстоку розправу злочинець відзначив веселою і масштабною вечіркою, запросивши на неї кілька десятків людей.

1nar-a.jpg

 

Мотиви, за якими підліток Тайлер Хедлі убив своїх батьків, в точності не відомі. Проте в поліції припускають, що причиною сварки подружжя зі своїм сином могла бути саме вечірка і бажання юнака повеселитися.

Трупи 54-річного Блейка Моріса Хедлі та його 47-річної дружини Мері Джо Хедлі були виявлені в одній з кімнат будинку, куди поліція приїхала після анонімного повідомлення про вбивство . Поруч з тілами було знайдено і знаряддя вбивства - молоток з рукояткою довжиною 22 дюйма (майже 56 сантиметрів).

Своїх жертв зловмисник бив молотком по голові і тілу.

Після розправи злочинець наспіх намагався приховати сліди, прикривши убитих книгами, рушниками та іншими предметами.

Про вбивство поліції стало відомо в неділю, а днем ​​раніше Тайлер Хедлі влаштував у будинку масштабну вечірку. Він заздалегідь, приблизно о 13:30 вивісив на сайті Facebook відповідне оголошення. До 22:00 в будинку Хедлі зібрався величезний натовп гостей. Точна їхня кількість не встановлена, але мова йде про 40-60 учасників.

Гостей було так багато, і вони настільки шумно себе вели, що сусіди викликали поліцію. Таким чином, ще в ніч з суботи на неділю (близько 2:30) охоронці закону були в будинку Хедлі, але тоді нічого підозрілого не помітили.

Лише коли пивна вечірка в будинку Хедлі завершилася, в поліцію подзвонив анонім (можливо, один з гостей), який порадив охоронцям закону уважніше оглянути будинок Тайлера. О 4:20 поліцейські знову прибули до будинку.

Тепер же поліцейські припускають, що до моменту бурхливих веселощів в будинку Хедлі його господарі вже були мертві. Точний час смерті встановлять судмедексперти після розтину.

Суд санкціонував арешт Тайлера Хедлі без права звільнення під заставу. Ймовірно, його будуть судити як дорослого. У поліції вважають, що він діяв один і без спільників.

Буквально кілька днів тому до вбивства Тайлер разом з батьком їздив до Північної Джорджії, щоб відвідати свою двоюрідну бабусю. Родина здавалася дружньою.

 

Источник: tsn.ua

 

У Флориді підліток убив батьків, щоб влаштувати вечірку на 60 гостей

EXMO affiliate program