У Харкові дівчина врятувала з вогню молодших брата і сестру

5 апреля 2011 г. в 19:40

Дівчина врятувала з вогню молодших брата та сестру. Надзвичайна пригода сталася у Харкові. Сама пожежа була невеликою, в квартирі горіли меблі та домашні речі. Але шестирічні дітлахи були налякані й розгублені.


Спалахнуло в квартирі на другому поверсі триповерхівки. Двоє шестирічних малят були вдома зі старшою сестрою.

Марія Гончарова, постраждала:

- Сначала огонь был не очень большой. А потом вспыхнуло пламя очень большое. И загорелись обои, которые рядом стояли. А потом начал гореть весь диван. И… я не знаю, откуда огонь пошел. Может, с проводами что-то не то, с холодильником.

Пожежа була, начебто, й невелика, але приборкати вогонь самотужки мешканці будинку не змогли.

Микола, свідок:
- Прибежала: "Ой, горит! Помогите!" Я поднялся туда. Смотрю - горит диван. Я с флягой воды пошел. Ну, что там? Побрызгал! Сюда-туда, смотрю - уже дым стелется. Я говорю: "Выводи детей". Хватаю пацанов, она в халате бегает, пацаны голые.

Коротке замкнення як причина пожежі - основна версія і самих рятувальників. Але не відкидають й імовірності необережного поводження з вогнем. А от сусіди погорільців одразу вирішили: то хлопець пустував.

Постраждала:

- Стасик? Он не трогал ничего! Потому что там не могло ничего произойти, там что-то внутри горело.

Рятувальники загасили полум'я за лічені хвилини. Тож тепер мешканці будинку підраховують збитки та чекають офіційного висновку пожежників про причини займання.

Ганна Силаєва, В'ячеслав Душка.

 

Джерело: НТН

 

У Харкові дівчина врятувала з вогню молодших брата і сестру

EXMO affiliate program