У Харкові перекинувся УАЗ із арештантами

16 августа 2011 г. в 17:13

Конвойна машина зіткнулась з іномаркою. П’ятеро людей – серед них троє правоохоронців - опинилися у лікарні.

Свідки твердять – правила порушило саме міліцейське авто. УАЗ на великій швидкості вилетів на зустрічну та почав розвертатися. До чого це призвело – бачили наші кореспонденти 


Аварія сталася на виїзді з Харкова – тут завжди багато машин і всі їдуть на великій швидкості.  За словами свідків, конвойне авто розверталося,  виїхало на зустрічну і зіткнулося з Дачею Логан.


АНДРІЙ  -  БАЧИВ АВАРІЮ

Очень сильно, во-первых, гнал. Километров сто наверное. Нарушал, постоянно с правой там подрезал всех. Без мигалок ехала, ничего не включала. Явное нарушение с ихней стороны. Выскочили на встречную полосу через двойную сплошную линию.


Ударом конвойну машину арештантів відкинуло на 50 метрів (це видно по слідах на дорозі). При цьому авто ще кілька разів перекинулося – довкола валяються розірвані двері й сидіння.


В’ЯЧЕСЛАВ МАВРИЧЕВ  - КОРЕСПОНДЕНТ НАДЗВИЧАЙНИХ НОВИН

Цей УАЗ перевозив затриманих з райвідділу до СІЗО. Всередині знаходилися п’ятеро людей. Це троє співробітників міліції та двоє арештантів. Останні від госпіталізації відмовилися. А ось правоохоронців каретами швидкої доправили до лікарні


У двох конвойних струс мозку та забої, в третього – травма черепа. Ударом чоловіка викинуло з вікна машини.  Першу допомогу правоохоронцю надавали випадкові свідки серед яких (на щастя міліціонера) був лікар.    


АРТЕМ ГРІНЬКО НАДАВАВ ПЕРШУ МЕДИЧНУ ДОПОМОГУ ПОСТРАЖДАЛИМ

Рядом уже тут милиционер лежал с пробитой головой.  Там дальше машина… Ну, немножко перевязал там милиционера, посмотрел. Скорее всего там открытая черепно-мозговая рана. Потому что была очень большая скальпированная рана на левой височной части и похоже, что кости были проломлены.


Добряче дісталося й пасажирці іномарки. У тридцятирічної жінки – травма голови та зламана рука. У водія – забиття спини. А от арештанти відбулися синцями. Вже за півгодини затриманих пересадили до іншої конвойної машини і повезли далі.


ВОЛОДИМИР АМБРОСОВ  - ЛІКАР ШВИДКОЇ ДОПОМОГИ

На счет заключенных я не знаю, их обследуют. Во всяком случае, я к ним заглядывал, они говорили, что достаточно нормально себя чувствуют.


ОЛЕКСІЙ  - БАЧИВ АВАРІЮ

Я видел, что автозак заехал и конвой, беркут, ОМОН… Сотрудники милиции встали в шеренгу и посадили.


Куди так поспішав конвой та чи було ввімкнено проблискові маячки? – у  міліції цю аварію не коментують. Усі обставини ДТП зараз з’ясовують слідчі прокуратури.

 

У Харкові перекинувся УАЗ із арештантами

EXMO affiliate program