У Києві п'яний будівельник травмував вогнегасником двох міліціонерів

23 сентября 2011 г. в 14:00

П'яний будівельник 22 вересня в Подільському районі Києва травмував двох міліціонерів, застосувавши проти них вогнегасник

26.jpg

Про це повідомила помічниця начальника Подільського районного управління взаємодії із засобами масової інформації Юлія Шевчук.

З її слів, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння 30-річний будівельник проникнув в елітний будинок на вул. Ярославській, піднявся на останній поверх і зірвав пожежний кран.

У результаті утворився потік води, будинок почало затоплювати, жителі викликали міліцію. Проти співробітників патрульної служби, які прибули на місце, чоловік застосував вогнегасник.

В результаті 2 міліціонери, як зазначає Шевчук, були доставлені в лікарню, де їм було надано медичну допомогу і відправлено на амбулаторне лікування.

"Відомо, що хімічний порошок, який входить до складу протипожежних пристроїв, є небезпечним для здоров'я. Реакція організму людини на подібну речовину буває досить гострою - звичайно виникає пневмонія... Через кілька днів стане відомо, наскільки завдано шкоди їхньому здоров'ю", - підкреслила Шевчук.

Стосовно затриманого міліція склала протокол за ст. 185 Кодексу про адміністративні правопорушення (злісна непокора міліції), за якою передбачено накладення штрафу від 8 до 15 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт.

Міру покарання буде визначати суд.

 

Источник: tsn.ua

 

У Києві п'яний будівельник травмував вогнегасником двох міліціонерів

EXMO affiliate program