У Києві та Севастополі масово горять автомобілі

5 ноября 2011 г. в 08:24

3 листопада о 00.31 до оперативно-координаційного центру Головного управління МНС у Києві надійшло повідомлення, що у дворі 9-поверхового житлового будинку на вул. Гната Юри горів припаркований автомобіль ВАЗ-2109.

Унаслідок пожежі було пошкоджено салон та покриття автомобіля. Про це повідомляє прес-служба МНС.


Того ж дня о 03.00 на вул. Шота Руставелі, 31, у дворі 5-поверхового житлового будинку горів автомобіль Volkswagen Golf, при цьому вогонь розповсюдився на сусідні Volkswagen Passat та Peugeot 107. Причини пожеж та збитки наразі з’ясовуються.


Крім того, у Севастополі 2-3 листопада горіли п’ять автомобілів. Збитки становили понад 800 тисяч гривень. Зокрема, вранці 2 листопада зайнялися два автомобілі Ford та автомобіль Lexus RX 350. Як з’ясувалося, господар автомобіля Lexus вдень поставив машину на стоянці ринку «Слов’янський базар» і пішов на роботу. Жінка, яка проходила повз, побачила, що два чоловіки б’ють машину. Вона зайшла в будівлю адміністрації ринку і повідомила про це її співробітників. Разом з представником адміністрації жінка повернулася до машини. У цей час чоловіки уже зникли, машина горіла, скло було розбите. Займання ліквідували за допомогою вогнегасника, згоріло тільки пасажирське сидіння.


3 листопада на вулиці Дибенка у Севастополі згоріли BMW Х-5 і Mercedes S-500. Як з’ясувалося, увечері чоловік та його дружина поставили свої машини у дворі і пішли додому. Рано вранці їхній сусід почув сигналізацію, виглянув у вікно і побачив, що горить один із автомобілів. Згодом вогонь перекинувся на сусідню машину. Чоловік повідомив про це власників машин і викликав пожежних. Люди намагалися самостійно загасити вогонь за допомогою відер води, але марно. На місце події прибули два відділення пожежників з охорони Гагарінського району. Рятувальники за допомогою піни швидко ліквідували займання. Встановлено, що автомобілі відновленню не підлягають. Ймовірна причина пожежі, підпал. Всі матеріали про пожежі передані в міліцію.

EXMO affiliate program