У Кременчуці на канікулах матір змушувала 6-річну дочку жебракувати на базарі

27 июня 2011 г. в 11:30

Гноблення дитини зупинила лише випадкова перехожа. Жінка виявилась завучем школи, де навчається дівчинка.

4.jpg
Завуч повідомила , що натрапила на ученицю на місцевому базарі. Замість гратися на канікулах та сиділа на асфальті з жалібною табличкою і просила в перехожих гроші. Коли на ринок прибув наряд міліції, правоохоронці в зайве переконались у правдивості слів педагога.

Олег Головаш, начальник відділу кримінальної міліції у справах дітей:
Як пояснила дівчинка, даний напис їй зробила мати і посадила на даному місці, щоб отримати певні кошти.

6-річна Даша похвалилась, що вже двічі просила в перехожих гроші. За це добрі люди дали їй 40 гривень. На ці гроші мама приготувала Даші та її 3-річному братику смачну вечерю. Іншого способу поїсти в них не було, адже їх до копійки обікрали .

Матір Даші рік тому приїхала до Кременчука із Росії. Жінка розлучилась із чоловіком та планувала почати у чужому місті нове життя. Однак з роботою не склалось і матір двох дітей опинилась на межі існування. Зі слів Яни, вона вирішила повернутись додому, однак перед самим від’їздом родину спіткало нове лихо. Їх обікрали до копійки.

Версія подій Яни не справила на міліцію враження і проти жінки порушили кримінальну справу за втягнення дитини до жебракування. Яні загрожує три роки позбавлення волі. На цей час її дочка та сина перебуватимуть у дитячому притулку. Крім долі своїх нащадків, жінку хвилює лише одне питання – що б на її місці зробила інша матір, аби лише діти не були голодними?
 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Кременчуці на канікулах матір змушувала 6-річну дочку жебракувати на базарі

EXMO affiliate program