У Кременчуці водій маршрутки колов наркотики прямо в автобусі

5 июля 2011 г. в 11:48

Співробітники Управління Державної автомобільної інспекції у Полтавській області 4 липня затримали водія маршрутного автобуса, який перевозив пасажирів у стані наркотичного сп'яніння в Кременчуці Полтавської області.

 7.jpg

28-річного водія перехожі помітили у момент вживання наркотиків , побачивши через вікно автобуса, як водій за допомогою шприца вводить собі у вену рідину бурого кольору.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління Міністерства внутрішніх справ у Полтавській області.

Згідно з повідомленням, затримано водія мікроавтобуса по маршруту № 11, який працював на зміні у стані наркотичного сп'яніння.

"Завдяки пильності городян, які повідомили про цей факт правоохоронцям, вдалося припинити протиправну поведінку і своєчасно усунути загрозу для життя і здоров'я людей, яку реально представляв водій "під кайфом", - сказано в повідомленні.

Встановлено, що це був розчин опію ацетильованого.

Вилучений при затриманні підозрюваного речовий доказ направлений в Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС області для проведення хімічного дослідження, пасажири висаджені, а автобус поставлений на штраф-майданчик ДАІ Кременчука.

За фактом незаконного вживання наркотиків у місці масового перебування громадян порушена кримінальна справа за статтею 316 Кримінального кодексу.

 

Источник: tsn.ua

 

У Кременчуці водій маршрутки колов наркотики прямо в автобусі

EXMO affiliate program