У Кривому Розі затримали терориста, який понад 70 разів мінував залізничний вокзал

3 ноября 2011 г. в 15:03

Чоловік пояснив, що телефонував екстреним службам, щоб вгамувати свій статевий потяг.

19.jpg

 

Коли пролунав черговий дзвінок терориста про замінування вокзалу, працівники станції лише з сумом зітхнули. Із травня місяця це була вже 71 спроба незнайомця зірвати залізничний рух. Залізничники діяли вже за звичним розкладом.

Прибиральниця:

На вокзал пригнал пустые товарняки и уже оградили полностью первый, третий путь. В случае чтоб волны, взрыва взрывная волна не повредила частный сектор.

Вибухотехніки обстежили вокзал, проте ані прилади, ані собаки вибухівки не виявили. Рух поїздів було зупинено на три години. Заподіяні дзвінком збитки для залізничників склали 18 тисяч гривень, для еменесників – 22 тисячі.


Юрій Івонін, начальник кримінальної міліції ЛВ на ст. Кривій Рі:

Работниками взрывотехнического отдела, а также службой кинологов был произведён осмотр места происшествия, а именно ж/д-вокзала, прилегающей территории. В результате чего взрывчатых веществ обнаружено не было.

Цього разу правоохоронцям посміхнулась удача і вони таки засікли невловимого мінера. Затриманим виявився 30-річний мешканець Кривого Рогу. Чоловік зізнався, що страждав на самотність, тому постійно телефонував до служби секс по телефону. Та щойно в нього закінчилась гроші, як він починав дзвонити та мінувати вокзал. Щоб його не вирахували, чоловік постійно міняв телефони та номери.

Зараз слідчі встановлюють причетність чоловіка до решти дзвінків про замінування. Якщо його провину доведуть, секс-терористу світить не лише ув’язнення, а й астрономічний штраф. Залізничники жартують – щоб його погасити, збоченцю самому доведеться попрацювати на сексі по телефону.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Кривому Розі затримали терориста, який понад 70 разів мінував залізничний вокзал

EXMO affiliate program