У Львові двоє хлопців угнали машину "заради кохання"

22 сентября 2011 г. в 13:39

Один з юнаків хотів приїхати до своєї дівчини та попросити в неї вибачення. За словами його приятеля, від покарання їх тепер може врятувати лише диво.

kraza1.jpg

 

Молоді хлопці обрали для угону Таврію, яку побачили біля чужого будинку. Зламавши авто, юнаки рушили у дорогу, однак мандрівка вийшла короткочасною. Угонщиків зупинив наряд міліції і, кинувши машину, хлопці кинулись навтьоки. Біганина закінчилась тим, що молодиків затримали.

Ігор Бабак, молодший інспектор служби затримання:

Побачивши нас, двоє невідомих громадян випригнули з автомобіля і кинулися втікати в сторону Марсового поля. Миттєво зреагувавши, двоє невідомих громадян були затримані.

Затриманими виявились двоє молодих львів’ян, 19-ти і 20-ти років. Ініціатором злочину виступив молодший з хлопців. За його словами, він посварився зі своєю дівчиною і хотів спокутати провину, заспівавши їй серенаду під балконом. Йому терміново знадобився транспорт, тож нічого іншого як угнати машину, він не вигадав.

Товариш Ромео зізнався, що став у камері віруючою людиною. Адже через романтичні дурощі приятеля він вляпався у таку ситуацію, коли від покарання його може врятували лише диво.

Попри всю романтику ситуації, вибачитись чи заспівати серенаду своїй дівчині найближчим часом Ромео не зможе. За угон машини йому та його приятелю можуть дати 10 років тюрми. Навряд чи дівчина чекатиме зізнань стільки часу.

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Львові двоє хлопців угнали машину "заради кохання"


 

EXMO affiliate program