У Львові на дівчинувпав світлофор

2 августа 2011 г. в 16:08

Вона відбулася лише переляком та незначними подряпинами.

 12.jpg

Стара конструкція повністю прогнила та не витримала вібрації на дорозі - пояснюють у СМЕУ (спеціалізованому монтажно-експлуатаційному управлінні).

Про таких говорять – народилася в сорочці. Світлофор ледве не вбив Олену, коли вона переходила дорогу. Дівчина вчасно побачила, що опора падає їй прямо  на голову і  встигла відскочити. Травм Олена не отримала, але добряче перелякалася.

Свідки,  які бачили, як на Олену падає світлофор, розказують: якби дівчина повернула голову в інший бік – її б вже не було серед живих.

Цей світлофор  не перевіряли 35 років – говорять спеціалісти.  Залізна опора прогнила і, не витримавши вібрацій дороги, впала.

Загалом у Львові 118 світлофорів. 50 з них в аварійному стані – зізнаються фахівці, і лагодити  їх будуть тільки коли міська рада зробить відповідне офіційне замовлення на ремонт. Але чиновники вперто вірять – світлофори простоять ще десятки років.  

Те, що на Олену впав світлофор, міська рада назвала – випадком, від якого ніхто не застрахований,  і робити з цього трагедію, кажуть, не варто.

Для Олени ситуація зі світлофором – не просто нещасний випадок: цього разу залізна опора просто подряпала їй руку, а наступного разу може і вбити . Якщо чиновники не почнуть перевіряти автоматичні регулювальники руху, то дівчина почне готувати  позов до суду. 

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Львові на дівчину  впав світлофор

EXMO affiliate program