У Миколаєві чоловік зарубав товариша, який 'вкрав' у нього дружину

7 июля 2011 г. в 19:11

Чоловік побив свою дружину за зраду, а її коханця зарубав сокирою.

26a.jpg

 

Міліціонери в одному з дачних будинків виявили труп чоловіка з рубаними ранами лобної частини голови. У цьому ж будинку знаходилася 29-річна жінка, яка розповіла правоохоронцям всі обставини трагедії.

За словами жінки, півроку тому її 36-річний чоловік Андрій випадково зустрів свого друга дитинства Володимира, з яким навчався в паралельних класах. Вони розговорилися і вирішили відновити дружбу. Через деякий час чоловік познайомив свого друга з дружиною.

Минуло кілька місяців, і у Володимира з Оленою спалахнула пристрасть - вони стали коханцями. Їх зв'язок тривав чотири місяці. Кілька днів тому Олена виїхала з будинку до свого коханця, залишивши двох малолітніх дітей на свою матір.

У той же час Андрій, підозрюючи дружину в зраді, дізнався, де вона знаходиться. Вийшовши на зупинці, Андрій попрямував на дачу до свого шкільного товариша, і побачив, що назустріч йому йдуть і дружина, і її коханець.

При цьому в руках у Володимира він помітив сокиру. Між чоловіками зав'язалася бійка, в ході якої Андрій відібрав сокиру у Володимира і завдав останньому кілька ударів по голові.

Після цього Андрій став бити Олену, але вона вирвалась і втекла до друзів коханця.

Через деякий час правоохоронці затримали Андрія, який одразу зізнався у скоєнні вбивства .

За вбивство йому загрожує від семи до п'ятнадцяти років в'язниці.

 

Источник: pn.mk.ua

 

У Миколаєві чоловік зарубав товариша, який 'вкрав' у нього дружину

EXMO affiliate program