У Миколаєві жива зебра переводила дітей через дорогу та розповідала про необхідність дотримання ПДР

31 августа 2011 г. в 19:38

У такий  спосіб миколаївська державтоінспекція напередодні нового навчального року нагадала школярам, що дорогу треба переходити тільки по пішохідному переходу.

14.jpg

 

Роль зебри виконала  учениця однієї з міських шкіл. Акція викликала неабиякий ажіотаж. Всі діти захотіли пройтись через дорогу саме із зеброю.


Валерія Власова – старший інспектор ДАІ:

С начала года на территории Николаевской области в ДТП два ребенка погибли и более 60-ти получили травми.

 

Оскільки вже завтра перше вересня і діти всі як один підуть до школи, державтоіспекція вирішила нагадати їм – як правильно переходити дорогу. Для цього попросили одну з учениць одягти костюм зебри і розповісти дітям правила дорожнього руху.


Юлія – зебра:
Это збережет много людских жизней. Ведь, как мы знаем, все люди нарушают. А так, наверное, они будут меньше нарушать и я, может, таким образом спасу хоть малюсенькую, но чью-то жизнь.


Зебра за руку переводила дітей пішохідним переходом, а тих, хто хотів просто перебігти дорогу, повертала і змушувала йти там, де дозволено правилами. Порушників щоправда було не багато, навіть першокласники вже знають, що варто  йти тільки по зебрі і тільки на зелене світло.


Дітей навіть не треба було примушувати йти разом  із зеброю – вони самі хапали її за руки. Інспектори сподіваються, що після такої акції діти більше не потраплятимуть під машини.


Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Миколаєві жива зебра переводила дітей через дорогу та розповідала про необхідність дотримання ПДР

EXMO affiliate program