У Полтаві 17-річна школярка порізала собі вени - батьки 'змусили' її вийти на панель

16 мая 2011 г. в 11:52

Очевидці розповідають, що вперше помітили дівчину ще на початку весни.

 

Школярка чергувала на дорозі і спілкувалась з водіями. Після кожної поїздки дівчина поверталась нетверезою і намагалась купити спиртне ще й у магазині. Працівники міліції з’ясували, що вона – неповнолітня повія .

Людмила Володимирівна, продавець магазину:

Вона стояла тут частенько на зупинці. Така недбало вдягнена, така трохи грязнувата дівчина.

Артем Ширай, оперуповноважений відділу кримінальної міліції у справах дітей: Дівчина 17-річного віку. З 13 років перебуває на обліку в органах міліції. Виховується матір’ю, батька немає. В школу практично не ходить.

Школярку затримали та направили на медичний огляд. Медики виявили у неї зовсім недитячі рани. Дівчина зізналась, що неодноразово намагалась накласти на себе руки.

Анжела Станіславівна, лікар притулку для дітей:

Личная гигиена полностью отсутствует. Руки-ноги, порезы на руках, на предплечье. Когда задали вопрос, она сказала, что сама себе резала.

За словами дівчини, на панель вона змушена була вийти через батьків. Матір обмежувала її кишенькових грошах, а вітчиму чужа дитина була зовсім непотрібна. Щоб знайти гроші на розваги, а також інші речі, школярка стала повією.

Мріяла про красиве життя:

У меня просто родители не давали столько денег на развлечения, дискотеки. Т.е. они мне вообще не давали денег на карманные расходы.Где мне ещё надо было взять денег? Я же не пойду кого-то грабить. Сколько тебе денег приносило это? – Ну, гривен 200 в день.

Зараз дівчина перебуває у дитячому притулку, після цього її переведуть до інтернату. Там вихователі спробують повернути школярку до реальності, адже після сотні чоловіків юнка почала вважати розпусту нормою життя.

Мріяла про красиве життя:

Всё нормально, просто это моя вина, что я нахожусь здесь. Просто всё время хочется гулять, просто у меня такой возраст.

 

Подробности смотрите в вечернем выпуске передачи "Надзвичайні новини" в 19.25 на телеканале ICTV

 

У Полтаві 17-річна школярка порізала собі вени - батьки 'змусили' її вийти на панель

EXMO affiliate program