У Севастополі є дитина-геній. 9-річний Саша Кревінс знає 4 іноземні мови, хімію, математику, фізику

1 сентября 2011 г. в 18:25

Хлопець мав би зараз іти в 4 клас, а він вже 9-класник.

17.jpg

 

Знати хімію на рівні випускника, розв’язувати найскладніші завдання з математики, читати напам’ять твори Пушкіна, Гоголя, Дефо – і все це у 9  років. Такою талановитою дитиною може похвалитися Севастополь. Звати генія Саша Кревінс, хлопчик не з тих, хто сидить днями на уроках – вчиться він тільки вдома, а до школи ходить, щоб здати екстерном черговий екзамен. У 9 років Саша вже 9-класник, дитина вільно говорить англійською та  французькою, знає ази німецької та іспанської.


Вихованням і навчанням Саші займаються  батьки, вони не обмежують його в розвитку – будь-яку дисципліну хлопець вивчає за кількома книжками, а не зациклюється на одному підручнику. Батьки кажуть – їхній Саша не вундеркінд, стільки, як він, може знати будь-яка дитина, головне – хотіти вчитися . 


Загалом, говорять батьки, їхній Саша почав вчитися з 3 років – він уже тоді знав літери, навчився читати і писати. Зараз дитина щоразу прокидається о 6 ранку і першим ділом сідає за книжки. Однак назвати Сашу заучкою не можна, хлопець  займається не тільки мовами і математикою – школяр ще й грає на синтезаторі. Окрім музики, Саша займається легкою атлетикою, акробатикою і любить стріляти.

 

І це ще не всі захоплення хлопчика-генія – Саша завиграшки розв’язує хімічні рівняння і складає електросхеми.


До кінця цього року 9-річний хлопчик закінчить 9-клас.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Севастополі є дитина-геній. 9-річний Саша Кревінс знає 4 іноземні мови, хімію, математику, фізику

EXMO affiliate program