У Севастополі на вулиці знайшли важкопораненого чоловіка

5 июня 2012 г. в 18:13

Краплі крові привели правоохоронців до сусіднього будинку.

Однак дати відповідь, що сталося, господар оселі теж не зміг. Чоловік був убитий. Що сталося в будинку насправді, з’ясували наші журналісти.


Свідками інциденту стали десятки людей. За їхніми словами, до будинку сусіда прийшов приятель і це було востаннє, коли хазяїна бачили живим. Через деякий час з оселі залунали страшні крики.


Коли крики стихли, люди побачили як з оселі виповз закривавлений гість. Чоловік не втримався і впав просто на вулиці. Пояснити, що сталося, він навідріз відмовився.


Ланцюжок із крапель крові привів правоохоронців до будинку, де лунали крики. Всередині все було залито кров’ю. Пояснити, що сталося, господар оселі не зміг. Його знайшли мертвим на ліжку.


Як з’ясували слідчі, двоє чоловіків пили горілку, коли між ними спалахнула сварка. За попередніми даними, господар накинувся на гостя з ножем, а той у свою чергу теж схопився за лезо. Чоловіки різали один одного, поки один з них не впав замертво.


Слідчі кажуть, результат конфлікту був прогнозований наперед. На біду господаря його гість був колишнім зеком, тому майстерно вправлявся з ножем. Щоб біда не постукала у нові двері, у міліції радять добре зважити, кого запрошувати до себе в гості.

 

EXMO affiliate program