У Севастополі затримали сутенерку, яка спробувала вивезти за кордон півдесятка молодих дівчат

28 июля 2011 г. в 20:42

Деякі красуні були переможницями танцювальних конкурсів та наївно вірили, що їдуть на змагання. 

33.jpg

Те, що виступи пройдуть аж у Південній Кореї, нікого з них не насторожило.


Про існування каналу переправки наших дівчат до іноземних борделів правоохоронці дізнались на початку року. До міліції звернулась дівчина, якій запропонували танцювати у закордонному ресторані. Однак пізніше з’ясувалось , що під танцями масувались зовсім інші заняття.

Оперативники з’ясували, що відправка нової партії дівчат відбудеться на днях із аеропорту. До цього моменту сутенери продовжували активно шукати дівчат із танцювальною освітою та обіцяти їм золоті гори. Коли групу із півдесятка майбутніх бранок затримали і розповіли, куди ті їдуть насправді, професійні танцюристки були шоковані.

Як з’ясувалось, групу работоргівців очолювала наша співвітчизниця. Жінка свого часу виступала з танцями на сцені, а після завершення кар’єри одружилась із громадянином Кореї. Під приводом організації та проведення танців у закордонних ресторанах вона почала рекрутувати до борделів українських дівчат. Дехто з них ішов на це свідомо – жінки не мали чим прогодувати себе та родину.

За словами оперативників, сутенерка, як то кажуть, дотанцювалась. За торгівлю людьми їй загрожує 12 років тюрми та конфіскація майна. Тим з дівчат, хто планує заробити танцями за кордоном, міліція нагадує, що думкою багатіє тільки нерозумна людина.

 

Подробиці дивіться у вечірньому випуску передачі "Надзвичайні новини" о 19.25 на телеканалі ICTV

 

Источник: kriminal.tv

 

У Севастополі затримали сутенерку, яка спробувала вивезти за кордон півдесятка молодих дівчат

EXMO affiliate program