У Сімферополі водій крутої іномарки побив інспектора ДАІ

15 июня 2011 г. в 12:02

У центрі Сімферополя співробітник ДАІ не дав проїхати під заборонний знак 24-річному водієві недешевої іномарки, внаслідок чого отримав кулаком по обличчю.

 

Зараз даїшник знаходиться в лікарні, а водій затриманий.

Конфлікт стався на в'їзді на вул. Горького, де наразі ведеться реконструкція. "Там, стоїть знак - рух заборонений, до того ж на вулиці йде масштабна реконструкція. Водій на автомобілі "Ауді-А8" спробував проїхати, але його зупинив інспектор ДАІ. Проте 24-річний чоловік почав поводитись агресивно, погрожував та грубіянив працівнику ДАІ, вимагаючи не перешкоджати подальшому проїзду", - повідомили в прес-службі ДАІ.

Коли ж працівник автоінспекції спробував перевірити автомобіль по базі даних, водій почав йому заважати виконувати службові обов'язки і вдарив кулаком в обличчя. Інспектор затримав порушника і викликав на місце події допомогу.

При перевірці особи водія з'ясувалося, що його автомобіль на обліку не перебуває, а сам чоловік у серпні 2010 року був позбавлений прав керування транспортними засобами.

За інформацією прес-служби ДАІ, інспектор знаходиться нині у лікарні, знімає побої, а його кривдника затримали, машину відправлена на штрафмайданчик. Далі в інциденті розбиратимуться правоохоронці.

 

Источник: tsn.ua

 

У Сімферополі водій крутої іномарки побив інспектора ДАІ

EXMO affiliate program