У Києві чоловік убив іноземця через сигарету

6 декабря 2017 г. в 23:33

У Києві судитимуть 52-річного чоловіка, який вбив іноземця. Як розповіли в поліції Києва, жорстокий злочин сталося в кінці жовтня в Києві.

Тоді на вул. Патріарха Мстислава Скрипника в Солом'янському районі перехожі виявили на вулиці тіло мертвого чоловіка з розбитою головою. Правоохоронці, які прибули на місце події, знайшли рюкзак загиблого з особистими речами та документами.

Загиблий – 40-річний громадянин іншої країни, без певного місця проживання. Вже на наступний день ми розшукали уродженця Донецької області, який міг бути причетним до вбивства іноземця. Ми допитали 52-річного чоловіка, але спочатку він заперечував свою причетність. Прямих доказів у той час ми не мали, тому його відпустили. Але після проведення експертиз встановили, що кров на вилученому взутті підозрюваного належить потерпілому. Оперативники доставили чоловіка в управління поліції і він зізнався у вбивстві", – повідомив начальник Солом'янського управління поліції Павло Василенко.

Затриманий розповів, що в той день йшов по вулиці, побачив того чоловіка мандрівника і попросив у нього сигарету. У відповідь почув відмову і через це виник конфлікт. Підозрюваний стверджує, що він захищався і кілька разів ударив незнайомця по голові, а після ще й кинув йому на голову шматок бетону. Обвинувальні матеріали вже направлено до суду, Чоловікові за статтею "Умисне вбивство" КК загрожує до 15 років в'язниці.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program