У "ЛНР" заявляють, що видають щодня по 200 "паспортів"

22 февраля 2017 г. в 00:29

"Міграційна служба МВС ЛНР" видає близько 200 сепаратистських "паспортів" щодня.

Про це заявив так званий міністр внутрішніх справ "ЛНР" Ігор Корнет, з посиланням на сепаратистські ЗМІ повідомляє "ОстроВ".

"Ми видаємо на добу 200 "паспортів" по всій республіці. Це досить серйозне кількість при такій мінімальній кількості співробітників міграційної служби. Однозначно після цього указу Володимира Володимировича (Путіна про визнання документів "ЛНР". - Ред.) популярність нашого паспорта зросте в рази", - сказав Корнет.

Нагадаємо, 18 лютого сайт Кремля оприлюднив указ за підписом президента РФ про визнання на території Російської Федерації документів, які видані громадянам України та особам без громадянства, які постійно проживають на територіях Луганської та Донецької областей, окупованих проросійськими бойовиками.

Секретар РНБОУ Олександр Турчинов заявив, що підписанням даного указу президент РФ Володимир Путін юридично визнав квазідержавні терористичні угруповання і вийшов з Мінського процесу.

Президент України Петро Порошенко назвав рішення Путіна черговим цинічним доказом російської окупації.

Згодом президент України Петро Порошенко заявив, що визнання Росією "документів" терористів з окупованих територій Донбасу є порушенням Мінських угод та серйозним аргументом для посилення антиросійських санкцій.

espreso.tv

EXMO affiliate program