Убивство журналіста-майданівця Сергієнка: суд заґратував підозрюваного (видео)

13 июня 2017 г. в 11:20

Щоправда, запобіжний захід вдалося обрати лише з третьої спроби.

Підозрюваний у вбивстві журналіста-майданівця Василя Сергієнка наступні два місяці проведе за гратами. З третьої спроби запобіжний захід ухвалив Апеляційний суд Черкаської області, передає "5 канал".

Як повідомляється, всі засідання тут відбувалися за присутності майже трьох десятків громадських активістів, які вимагаючи справедливих рішень, палили шини під будівлею суду та блокували автозак із підсудним Вадимом Мельником.

Після обрання міри запобіжного заходу суд перейде до розгляду обставин вбивства журналіста Василя Сергієнка.

"Така маленька справедливість, але вона врешті-решт здійснилася", - каже дружина убитого Василя Сергієнка Валентина.

Вона додає: "Якби не активісти, не люди, які хотіли щоб була справедливість, я думаю, що Мельник був би уже на свободі".

А от адвокат підозрюваного Сергій Гончар не погоджується. "Необґрунтованість підозри – раз. Ризики, які наголошує сторона обвинувачення, нічим не підтверджені. І, наголошую, всім цим фактам, у тому числі і всім ризикам апеляційний суд вже дав оцінку".

Як повідомлялося, на попередньому засіданні підозрюваний у суді на серце скаржився та кликав лікаря. Медики швидкої виявили у нього лише підвищений тиск, та перешкод у розгляді справи не побачили.

Нагадаємо, журналіста Василя Сергієнка викрали 4 квітня 2014 року. Наступного дня його тіло виявили з кайданками та ознаками тортур за 15 кілометрів від власного будинку.

5

EXMO affiliate program