Українцям не дадуть погуляти на травневі свята

21 апреля 2011 г. в 10:34

Прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, що вважає недоцільним перенесення робочих днів 5-7 травня для святкування травневих свят.

 

Згідно із законодавством, якщо державні свята припадають на вихідні дні, то вихідними також стають і найближчі робочі дні.

Таким чином, відпочивати будемо три дні на Великдень: з 23 по 25 квітня. З 30 квітня по 3 травня країна відзначає День міжнародної солідарності трудящих, а з 7 по 9 травня - День Перемоги.

Нагадаємо, київська міська влада оголосила початок пожежонебезпечного періоду. За розведення багаття в лісі киянам доведеться платити штраф.

За розведення багаття в лісі киянам доведеться заплатити від 50 до 170 гривень штрафу.

"І на Великдень, і на травневі свята підрозділи МНС Києва будуть працювати в посиленому режимі - проводити роз'яснювальну роботу серед відпочиваючих і разом зі співробітниками МВС патрулювати лісопаркові господарства. До речі, в кожному з них є обладнані зони для пікніка - тільки там можна розводити багаття, в інших місцях це заборонено", - пояснив в.о. начальника відділу зв'язків з громадськістю МНС Києва Олександр Хорунжий.

Відзначимо, на сьогодні пікнік-зони у столиці облаштовані у парках "Дружби народів", "Перемога", "Біличі", затоці "Собаче гирло".

Також відпочити можна на трасі Київ - Чернігів поряд з постом ДАІ (пікнік-зона "Придорожня"), вул. Братиславській ("Берізка"), вул. Новоросійській ("Веселка"), вул. Жуковій ("Здоров'я"), траса Київ - Бориспіль біля в'їзду в лісництво ("Тростянець" і "Дубки").

Також на вул. Зрошувальній ("Ялинка"), трасі на село Зазим'я ("Біла Діброва"), трасі Київ - Чернігів біля села Калинівка ("Калинівка"), по трасі Київ - Чернігів перед Броварами ("Зелена галявина"), по дорозі на село Пухівка ("Пухівка"), Житомирській трасі ("Світ", "Нивки", "Святошино") та інші.

 

Источник: obozrevatel.com

 

Українцям не дадуть погуляти на травневі свята

EXMO affiliate program