Українцям показали, де насправді живе Королевська (відео)

28 ноября 2017 г. в 02:46

Нардеп від Оппоблока Наталія Королевська проживає в елітному особняку під Києвом, який відсутній в її декларації.

Відзначимо, що до походу в політику Королевська та її чоловік володіли багатомільйонним розгалуженим бізнесом – морозиво, нерухомість, металобрухт і вугілля. Ставши депутатами подружжя продало свій бізнес і, ймовірно, дуже дешево, пише Народна Правда з посиланням на trust.uа.

У деклараціях сім’я Солода і Королівської за 2014 рік, відразу після продажу, зазначено лише 15 тисяч гривень на рахунках в банках і 86 тисяч заробітної плати. Але після введення кримінальної відповідальності за брехню про стан в декларації у чоловіка Королівської раптом спливли 37 мільйонів гривень заощаджень. Однак ніякого бізнесу, нерухомості або автомобілів подружжя-нардепи не вказали.

Як повідомляється в розслідуванні Bihus.info, нерухомість займає гектар землі в селі Лісники. На ділянці є кілька будинків, штучне озеро, басейн, декоративний город і власна гора.

Згідно з документами, нерухомість належить кіпрській компанії “Лісерена ЛТД”, а орендують її батьки Королевської. Хоча саме в цей будинок Королівська щодня повертається після роботи.

На думку президента Союзу фахівців з нерухомого майна України Віктора Несіна, коштувати такий особняк може більше двох мільйонів доларів, оренда – щонайменше 200 тисяч гривень на місяць.

Включаючи земельну ділянку, враховуючи цей ландшафт і ці споруди, ціна починається від двох мільйонів доларів. Це весь комплекс. Але це може бути значно дорожче.

Якщо цей весь комплекс здавати в оренду, з огляду на той факт, що там потрібен персонал, тому що просто так не можна утримувати такий великий комплекс, вартість, імовірно, буде починатися від 200 тисяч гривень в місяць і вище. “Я думаю, що вона може досягати до півмільйона гривень”, – зазначив експерт.

В електронній декларації Королівської згадка про цей маєток відсутня. Там записана тільки квартира в Києві на 242 квадратних метра у власності чоловіка, також нардепа, Юрія Солода. Також депутат володіє офісом і земельними ділянками в окупованому Луганську.

Як зазначив у Фейсбуці журналіст, коли в родині 2 народних депутата від Опозиційного Блоку – це: маєток за 2 мільйони, записаний на офшорку, водій з вугільним бізнесом і сотні простих робітників, які місяцями не отримують зарплату.

narodna-pravda.ua

EXMO affiliate program