В Євпаторії чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку

31 июля 2011 г. в 09:24

В Євпаторії до правоохоронців звернулася 75-річна жінка і повідомила про зникнення 8-річної онуки. За її словами, дівчинка пішла погуляти в сусідній двір.

24.jpg

 

Бабуся була не проти, оскільки бачила малу, періодично виглядаючи у вікно. Коли трохи згодом жінка вийшла на вулицю, аби забрати дитину, то зрозуміла, що онуки ніде немає.

Як стало відомо Магнолії-ТВ у прес-службі ГУ МВС України в АР Крим, кількома годинами пізніше дівчинку підібрали на дорозі неподалік Євпаторії незнайомі люди і передали до місцевого відділу міліції. Там оперативники з'ясували обставини зникнення дитини, а також дізналися, що стосовно дитини скоєно злочин.
Працівники Євпаторійського міськвідділу внутрішніх справ повідомили бабусі про знайдення дівчинки, а вже в її присутності почали відновлювати події липневого вечора.

Дитина гралася на сусідському подвір'ї, коли до неї підійшов незнайомий дядько та запропонував покататися на велосипеді. Дівчинка погодилася, і чоловік повіз її до моря, де зґвалтував .

Правоохоронцям знадобилося близько доби, аби затримати зловмисника. Ним виявився 28-річний кримчанин, який раніше вже був судимий за скоєння злочину, пов'язаного з насильницьким задоволенням статевої пристрасті збоченим способом.

Наразі за даним фактом порушено кримінальну справу за ч.4 ст.152 (Зґвалтування), підозрюваного в скоєнні злочину затримано. 

 

В Євпаторії чоловік зґвалтував 8-річну дівчинку

EXMO affiliate program