В Харкові п'яний водій спричинив ДТП з 7 автівками, троє міліціонерів постраждали

1 февраля 2015 г. в 17:41

Дії 44-річного харків’янина, який не впорався з керуванням автомобіля "Ренж Ровер", спричинили зіткнення 7 автотранспортних засобів.

 

В результаті аварії постраждали троє працівників міліції, передає УНН з посиланням на прес-службу МВС.

30 січня о 23-25 до Дзержинського райвідділу міліції міста Харкова надійшло повідомлення від громадян, які стали свідками дорожньо-транспортної пригоди за участю семи автомобілів в районі супермаркету “Сільпо” по проспекту Людвіга Свободи.

На місці події було встановлено, що водій автомобіля “Ренж Ровер” рухався по вулиці Ахсарова зі сторони проспекту Леніна в напрямку вулиці Целіноградської та допустив зіткнення з автомобілем “ВАЗ-2106” під керуванням 33-річного харків’янина, що їхав йому назустріч. В результаті в “Жигулі” врізався “ВАЗ-21103”, що прямував за ним, який потім зіткнувся з автомобілем “Ауді”, що рухався у попутному напрямку позаду а/м “ВАЗ-21103”.

Після зіткнення вказаних транспортних засобів, водій “Ренж Ровер” продовжив рух та врізався в автомобіль “Джилі”, в якому знаходилися працівники міліції. Автівкою керував 29-річний інспектор полку патрульної служби.

Внаслідок ДТП позашляховик перекинувся та пошкодив два нерухомих автомобіля — “Шкоду” та “Деу Ланос”.

Згідно висновку-акту Харківського обласного наркологічного центру, водій джипу перебував в стані алкогольного сп’яніння.

В результаті аварії постраждали троє працівників міліції. Усі вони перебували у форменому одязі, поза службою, без табельної вогнепальної зброї.

Правоохоронців терміново було госпіталізовано до Харківської міської клінічної лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги. Наразі один з них — 28-річна жінка — знаходиться у тяжкому стані.

Усі матеріали за вказаним фактом направлені до органів прокуратури Харківської області.

EXMO affiliate program