В Івано-Франківську засуджений на 3 роки повісився в ізоляторі на простирадлі

5 июля 2011 г. в 17:10

В ізоляторі тимчасового утримання Івано-Франківського міськвідділу міліції повісився на простирадлі 22-річний житель Надвірнянського району, засуджений до позбавлення волі на 3 роки і 6 місяців.

 16a1.jpg
Ніяких слідчих дій щодо засудженого міліція не проводила. Про це повідомили у секторі зв'язків з громадськістю УМВС в Івано-Франківській області.

Напередодні самогубства, 30 червня, цього громадянина взяли під варту в залі суду після оголошення йому вироку колегією суддів судової палати у кримінальних справах апеляційного суду Івано-Франківської області.

Суд визнав жителя Надвірнянського району винним у скоєнні крадіжок та залученні в злочинну діяльність неповнолітнього.

У камері ІТТ засуджений перебував один протягом доби і в цей же день його повинні були доставити в установу пенітенціарної служби для осіб, засуджених до позбавлення волі.

Один з постових міліціонерів намагався надати першу медичну допомогу, в ІТТ негайно викликали бригаду "швидкої допомоги", однак повернути до життя засудженого не вдалося.

Нагадаємо, нещодавно на Київщині священик повісився на ганку церкви. Священика знайшли повішеним біля входу до храму на шнурках від власних кросівок. Односельці кажуть, що у священика були проблеми в особистому житті.

 

Источник: tsn.ua

 

В Івано-Франківську засуджений на 3 роки повісився в ізоляторі на простирадлі

EXMO affiliate program