В окупантів Донбасу знову загострення — Захарченко заявив про створення нової «держави» (Відео)

18 июля 2017 г. в 16:08

Самопроголошений «глава» самопроголошеної «ДНР» Олександр Захарченко сьогодні зробив заяву про створення ще одного самопроголошеного «державного» утворення.

Цього разу проросійські окупанти Донбасу в своїх пропагандистських зазіханнях заявили, що, мовляв, створюють «державу» під назвою «Малоросія».

За твердженням «глави ДНР», у це утворення начебто має ввійти самопроголошена «ЛНР», також, що є абсолютним абсурдом, території України, крім Криму. «Столицею» буде Донецьк, а Київ залишається «історико-культурним центром без статусу столиці».

Більше того, у своїй абсурдності бойовики дійшли до того, що якусь ефімерну «малоросію» самопроголошують «наступницею України». В ході заяви Захарченко запропонував ввести надзвичайний стан на 3 роки, «щоб вберегтись від хаосу».

Абсолютно очевидно, що такі заяви очільника проросійських бойовиків не мають нічого спільного з реальністю. Ніяку «Малоросію» не визнає жодна країна світу, як не визнала самопроголошені «ДНР» та «ЛНР».

Додамо, що це далеко не перша абсурдна заява так званого «глави ДНР». Очільник бойовиків раніше все погрожував окупувати українські міста і «дійти до Києва», та так і сидить маріонеткою за гроші Кремля на окупвованій частині Донецької області України.

На відео — з 4 хв 23 сек. Обережно! На відео — пропаганда «руского міра».

7days-ua.com

EXMO affiliate program