Вбивство багатодітної матері під Києвом: з'явилися нові подробиці

17 марта 2018 г. в 23:46

У Фастові Київської області поліція розкрила замовне вбивство багатодітної матері, а замовників і виконавців злочину затримали – їм уже вручені підозри.

Про це повідомили в прес-службі прокуратури області.

"Підставою для вбивства 42-річної потерпілої стало те, що після смерті її чоловіка у неї залишився його бізнес. Бажаючи відібрати вказаний бізнес, замовниця знайшла виконавця, який за 12 тисяч доларів погодився вбити багатодітну матір", – розповів прокурор Київської області Дмитро Чібісов.

У поліції підкреслили, що 13 березня виконавець замовного вбивства підстеріг жінку, яка йшла в дитячий сад за трирічним сином, і ножем завдав їй 24 поранення, після чого втік з місця злочину.

Поліція в результаті слідчо-розшукових дій затримала зловмисника, двох організаторів, а також їх пособника. Всім затриманим повідомили про підозри за статтею "умисне вбивство".

Прокуратура Київської області направила до суду клопотання про обрання запобіжного заходу підозрюваним у вигляді утримання під вартою. Відзначається, що розгляд клопотань відбудеться сьогодні, 17 березня, в Фастівському райсуді.

Досудове розслідування триває. Підозрюваним загрожує довічне позбавлення волі з конфіскацією майна.

СЕГОДНЯ

EXMO affiliate program