Вчитель знімав дитяче live-порно у таборі прихованими камерами

8 сентября 2011 г. в 09:20

У Самарській області (Росія) старший вихователь дитячого табору знімав порно з малолітніми дитьми на приховані камери, а потім викладав знімки в інтернет.

 nasilie14.jpg

Як повідомили у поліції, чоловік, який працював старшим викладачем дитячого оздоровчого табору "Росія", встановив приховані камери у туалетах і спальнях табору. Діти, яких він фотографував, нічого не підозрювали.

 

Зйомку збочинець вів і у себе вдома: запрошував хлопчиків на квартиру, фотографував, платив невеликі гроші. В основному, це були діти з малозабезпечених сімей.

 

За одну табірну зміну вихователь робив близько 100 фотографій. В інтернеті він обмінювався знімками з такими ж любителями дитячої порнографії. На даний момент слідство з'ясовує їх особистості.

 

В результаті обшуку в квартирі педагога було вилучено близько 15 тисяч фотографій з дитячою порнографією, вирізок з газет з напівоголеними дітьми, тематична література.

 

Як заявила дружина підозрюваного, яка працює в цьому ж таборі психологом, про захоплення чоловіка вона нічого не знала. Те ж говорить і директор установи - за її словами, адміністрація не була поінформована про те, чим в стінах табору займається старший вихователь.

 

Відносно підозрюваного порушено кримінальну справу, максимальне покарання за якою - десять років позбавлення волі.

 

 

Источник: tsn.ua

 

Вчитель знімав дитяче live-порно у таборі прихованими камерами

EXMO affiliate program