Відомий терорист Гіркін їде в Одесу створювати «Одеську народну республіку»

3 марта 2015 г. в 08:43

Заступник начальника штабу АТО у секторі «С» Валентин Федічев в ефірі «Громадського ТБ-Донбас» повідомив, що відомий терорист Ігор Гіркін направляється в Одесу. Його мета дестабілізувати ситуацію в місті.


Відомий терорист у відставці Ігор Гіркін збирається приїхати в Одесу, щоб, можливо, спробувати максимально дестабілізувати ситуацію в місті. Про це сказав заступник командира сектору С Валентин Федічев, передає Громадське ТБ Донбасу.

«В Одесу, за нашими даними, зібрався приїхати Гіркін», – сказав він.

Федічев зазначив, що Гіркін – професійний терорист і організатор терактів, який у свій час захопив Слов’янськ, Краматорськ, Лисичанськ, Рубіжне та інші міста, — повідомляє ТСН.

«У нього було всього два «Урали» людей, під який «падали» відділи СБУ і міськвідділи міліції, хоча там співвідношення озброєних людей було непорівнянне. Вони могли спокійно дати відсіч, але не дали», – нагадав військовий.

«Направлення його до Одеси – це що? Надія, що повториться його досвід зі Слов’янськом? Мене це по-справжньому лякає як військовослужбовця. Виходить, що за моєю спиною буде організований фронт проти мене», – додав Валентин Федічев.

 

По материалам: 7days

EXMO affiliate program